SUPER zgodbe

Poroka, korona kriza, catering, kaj pa sedaj?

26
Feb

Ste se odločili, da je letos leto sprememb, med katere uvrščate tudi svojo poroko? Vas skrbi, kako in na kakšen način organizirati poročno slavje, da bo kar se da varno?

V tem izredno nepredvidljivem času je poroka na prostem pravi odgovor in je vedno bolj pogosta izbira mladoporočencev v Sloveniji. Je tudi najbolj priporočljiva varianta v tem trenutku. Poročni catering pa je v tem primeru še bolj interaktiven in nudi izkušnjo, ki je ni moč doživeti vsak dan.

Supercateringu je takšne vrste poroka zelo pri srcu! Biti zunaj pod milim nebom v družbi tistih najbližjih ter ob tem uživati v lepem ambientu, ki nam ga lahko pričara samo narava, je res odlična ideja. S takšno idejo se prav gotovo poigravamo mi in večina mladoporočencev.

Varno in odgovorno praznovanje ljubezni in izbira lokacije je tista, ki veliko parov pripelje do ideje, da poroka na prostem sploh ni zgrešena zamisel, ravno obratno. Gre za (v tem trenutku) najbolj smiselno in optimalno poročno slavje. Lepo urejena restavracija ali pa posebno dekorirana dvorana, kot tudi dvorci in gradovi, ki jih v Sloveniji res ne primanjkuje, so še vedno klasična izbira. Ampak vse te lokacije vam ne morejo ponuditi prostranosti, svobode in ambienta, ki vam ga narava ponuja vsak trenutek.

undefined

Seveda se je potrebno zavedati, da je poroka na prostem brez možnosti strehe nad glavo precej tvegana izbira. Predvsem zaradi narave organizacije poroke, ki se začne že vsaj nekaj mesecev, če ne kar celo leto pred poročnim dnem, zato je lokacija, ki vam v sklopu najema nudi plan B, absolutno dobrodošla.

In vse to je razlog, da vas k temu spodbujamo tudi sami.  Premagajte  »korona strah« z osebnim izzivom in se odločite za poročno slavje na prostem. Ena izmed najbolj čudovitih lokacij na prostem je absolutno naša ekskluzivna lokacija, bistro Švicarija, ki leži v osrčju Tivolija, v zavetju gozda in le lučaj od starega mestnega jedra. Omogoča vam poroko pod milim nebom s krasnim razgledom na Ljubljanski grad, v primeru slabega vremena pa vam čudovita in zgodovinsko bogata dvorana vseeno nudi zatočišče in plan B.

undefined

Ob vsem tem pa je pomemben dejavnik tudi poročni catering, ki vam nudi povsem inovativno in večno zapomnljivo kulinarično izkušnjo. Pri tej obliki cateringa je veliko neznank, ki jih je potrebno predvideti, zato je ključno, da za catering partnerja izbere izkušenega in predanega gostinca. Pomemben je tudi faktor, da lahko takšna oblika pogostitve pomembno vpliva na ceno poroke. Se pa da z dobrim planiranjem in z izkušeno ekipo vsekakor vse stroške optimizirati. Supercatering je na tem področju izredno izkušen catering partner, saj kot pionirji terenskega dela svoje izkušnje pilimo že dobro desetletje. Na tem področju smo razvili številne novosti, ki so našo storitev postavile na povsem drug nivo. Profesionalno opremljene mobilne kuhinje, ki nam omogočajo pripravo hrane na licu mesta, so vsekakor dodana vrednost, da lahko pripravimo tudi tiste najbolj zahtevne pogostitve po vaši meri.

undefined

Obrnite trenutno korona situacijo sebi v prid in poskusite nekaj novega. Poročite se na prostem. 

Deli ta blog na
Nazadnje objavljeno

Prihaja čas prednovoletnih zabav

Naj bodo naše catering zgodbe prednovoletna kulinarična inspiracija za vaše podjetje.  Bodite...

••• Preberi več

Naročite si catering gurmanski paketek

Med obdobjem epidemije se je povpraševanje po gurmanskih paketkih znatno povečalo. Pozna...

••• Preberi več

V bistroju Švicarija ponovno uvajamo sobotna ljubljanska kosila

Ob sobotah lepo vabljeni k nam v Tivoli na sobotno ljubljansko kosilo...

••• Preberi več
Sponzorski oglasi

undefined

• Ostanite lačni naših novic

E-novice

Naročite se na naše brezplačne e-novice.
Z recepti, kulinaričnimi vragolijami in nasveti vas bomo vedno znova presenetili in dodobra nahranili!