Catering na porokah

Omogočimo vam, da je vaš poročni dan poln kulinaričnih presežkov, pripravimo SUPER hrano, organiziramo SUPER dogodek in poskrbimo za prav vse malenkosti, da je poročni dan nekaj posebnega.

Stojimo za tem, da mora biti poročni dan za vas najlepši dan na svetu. Ker se zavedamo pomembnosti in cateringa, vedno izberemo individualen in celostni pristop in izpilimo vsak detajl povezan s poročnim slavjem.

Naša poročna svetovalka prisluhne vašim željam in vam svetuje na vseh področjih priprave vašega poročnega dne. Poročno slavje pripravimo kjerkoli vam srce poželi, na peščeni plaži ali vrh Triglava, povprečno lokacijo pa vam za vaš dan spremenimo v pravljično. Vaš partner smo tako pri pripravi in izbiri cateringa - z vami sodelujemo tudi pri izbiri »finega« inventarja – kot tudi pri izbiri lokacije, celotni scenografiji, ozvočenju, postavitvi odra in ne nazadnje pri osvetlitvi.

SUPER ekipa za vašo poroko ...

Naš super catering se ponaša z izredno usposobljeno kuharsko ekipo ter nasploh osebjem iz področja kulinarike in gostinstva. Vaše želje, pričakovanja in poročni koncept strnemo in pretopimo v meni s pridihom novih osnutkov jedi in novih načinov prezentacije in postrežbe le-te. Le redko kdo ostane ravnodušen ob pogledu na aranžma krožnika, sodobni in tradicionalni okusi s pidihom svetovnih trendov pa zadovoljstvo svatov le še povečajo.

Supercatering vam nudi ...

Navdušujemo vas z bogato ponudbo raznovrstnih prigrizkov in izborom posebnih poročnih kanapejev, ki se dopolnjujejo še z ostalimi poročnimi prigrizki. Slavje se glede na vaše želje in potrebe nadaljuje z odmorom za kavo (coffee break), toplo predjedjo, glavno jedjo. Organiziramo vam lahko tudi »show cooking« s pripravo izvrstnih jedi pred svati. Po naporni noči, polni zabave, vam naslednji dan lahko pripravimo kraljevski zajtrk in tako obeležimo naše sodelovanje.  

Vse jedi podkrepimo z bogatim izborom vin in penin slovenskih vinarjev, po potrebi vam priskrbimo coctail bar ter vrsto osvežilnih brezalkoholnih napitkov.

Pomembno nam je, da se imate SUPER.

Praznik vajine ljubezni realiziramo v vseh vremenskih razmerah na izbrani lokaciji, ne glede na številčnost svatov in smo z vami v dobrem in slabem do konca. Poleg dobre in kakovostne hrane, polne okusov in čarobnih kombinacij, poskrbimo za prijazno in profesionalno strežno osebje. Catering na poroki je sestavni del skrbno izbrane hrane, na ključ pripravljenega menija, kuharjev, ki s čudovitimi in okusnimi kombinacijami jedi poskrbijo tudi za primerno in očesu privlačno prezentacijo le-te. »Fin« inventar in celoten izgled lokacije, pa svečanosti dodata piko na i. Catering na porokah je ena izmed naših velikih strasti. S Supercateringom bo vaš poročni dan čudovit in sproščen. Zaupajte nam vaše želje in vaš poročni dan bo v naši družbi brezskrben, naš pa organiziran in visoko kreativen. Izpolnite spodnje povpraševanje, mi pa se že veselimo, da vam tak dan lahko zagotovimo.

Pošljite nam povpraševanje na info@supercatering.si

Izpolnite podatke, ki jih imate. Z vsem ostalim vam bomo z veseljem pomagali... V primeru dodatnih potreb, le-te zapišite pod komentar. Veselimo se vašega povpraševanja!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form
• Ostanite lačni naših novic

E-novice

Naročite se na naše brezplačne e-novice.
Z recepti, kulinaričnimi vragolijami in nasveti vas bomo vedno znova presenetili in dodobra nahranili!