Naše storitve

Vrhunski catering ne glede na lokacijo in številčnost gostov.

Catering na dogodkih

Pri SuperCateringu priskrbimo pijačo in jedačo za vse poslovne priložnosti po vaši meri. Catering aranžiramo tako, da se vam pocedijo sline in poleg dovršene kulinarične ponudbe in izbire »finega« inventarja, svetujemo tudi pri izbiri ustrezne lokacije.

Preveri ponudbo

Catering na porokah

Omogočimo vam, da je vaš poročni dan poln kulinaričnih presežkov, pripravimo SUPER hrano, organiziramo SUPER dogodek in poskrbimo za prav vse malenkosti, da je poročni dan nekaj posebnega.

Preveri ponudbo

Catering na snemanjih

Naša prednost je popolna prilagodljivost in mobilnost cateringa na snemanju reklam in filmov. Z mobilno kuhinjo in vsem potrebnim inventarjem nahranimo ekipo ne glede na zahtevnost terena in številčnost ekipe.

Preveri ponudbo

Izposoja inventarja

Za tiste, ki bi radi čisto sami priredili zabavo ali dogodek, nudimo možnost najema vse potrebne opreme. Žar, peka, kozarci, krožniki, pribor, posoda, mize, prti, stoli, klopi, grelne gobe, šotori, plesišče …

Preveri ponudbo

Pošljite nam povpraševanje

Izpolnite podatke, ki jih imate. Z vsem ostalim vam bomo z veseljem pomagali... V primeru dodatnih potreb, le-te zapišite pod komentar. Veselimo se vašega povpraševanja!

• Ostanite lačni naših novic

E-novice

Naročite se na naše brezplačne e-novice.
Z recepti, kulinaričnimi vragolijami in nasveti vas bomo vedno znova presenetili in dodobra nahranili!