Naše catering storitve

Vrhunski catering ne glede na lokacijo in številčnost gostov.

Catering na dogodkih

Pri Supercateringu priskrbimo pijačo in jedačo za vse poslovne priložnosti po vaši meri. Catering aranžiramo tako, da se vam pocedijo sline in poleg dovršene kulinarične ponudbe in izbire »finega« inventarja, svetujemo tudi pri izbiri ustrezne catering lokacije.

Preveri catering ponudbo

Catering na porokah

Omogočimo vam, da je vaš poročni dan poln kulinaričnih presežkov, pripravimo SUPER hrano, organiziramo SUPER dogodek in poskrbimo za prav vse catering malenkosti, da je poročni dan nekaj posebnega.

Preveri catering ponudbo

Catering na snemanjih

Naša prednost je popolna prilagodljivost in mobilnost cateringa na snemanju reklam in filmov. Z mobilno kuhinjo in vsem potrebnim catering inventarjem nahranimo ekipo ne glede na zahtevnost terena in številčnost ekipe.

Preveri catering ponudbo

Izposoja catering inventarja

Za tiste, ki bi radi čisto sami priredili zabavo ali dogodek, nudimo možnost najema vse potrebne catering opreme. Žar, peka, kozarci, krožniki, pribor, posoda, mize, prti, stoli, klopi, grelne gobe, šotori, plesišče …

Preveri catering ponudbo

Najem lokacij

V idiličnem okolju vam Supercatering ponuja dvorane in prostore, namenjene različnim priložnostim v kombinaciji s cateringom. Vsaka od lokacij je umeščena v prostor z bogato kulturno dediščino, ki omogoča najem lokacije tako za kulturna, poslovna, kot tudi poročna slavja ...

Preveri ponudbo

Pošljite nam povpraševanje na info@supercatering.si

Izpolnite podatke, ki jih imate. Z vsem ostalim vam bomo z veseljem pomagali... V primeru dodatnih potreb, le-te zapišite pod komentar. Veselimo se vašega povpraševanja!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form
• Ostanite lačni naših novic

E-novice

Naročite se na naše brezplačne e-novice.
Z recepti, kulinaričnimi vragolijami in nasveti vas bomo vedno znova presenetili in dodobra nahranili!