Catering na dogodkih

Pri Supercateringu priskrbimo pijačo in jedačo za vse poslovne priložnosti po vaši meri. Catering aranžiramo tako, da se vam pocedijo sline in poleg dovršene kulinarične ponudbe in izbire »finega« inventarja, svetujemo tudi pri izbiri ustrezne lokacije.

Na ključ vam pripravimo pogostitev za vse vrste poslovnih in zasebnih dogodkov. SuperCatering vam pomaga z izbiro različnih jedilnikov, naša izvrstna kuharska zasedba in profesionalno osebje pa poskrbijo, da bo vaš dogodek potekal brezhibno. Naše dragocene izkušnje na področju cateringa in strežbe so naša popotnica, da lahko postrežemo mini ali maksi skupino ljudi in poskrbimo za nepozabno kulinarično doživetje. 

Skuhamo kavo, pripravimo kraljevski zajtrk, bogato in raznovrstno kosilo ali večerjo, smo tudi specialisti za pripravo prigrizkov (finger food) in klasičnih ter neklasičnih sladic. Uporabljamo zanimive kombinacije sestavin, receptov ne kopiramo, temveč jih ustvarjamo! Taki smo!

Catering na poslovnih dogodkih

Catering pripravimo za vse vrste poslovnih dogodkov (protokolarna srečanja, poslovna srečanja, konference, seminarji, novinarske konference, rojstni dnevi, teambuildingi, novoletne zabave). Hrano vam pripravimo v naši SUPER kuhinji, ali pa poskrbimo za pripravo in postrežbo hrane na sami lokaciji. Poskrbimo tudi za celoten »fin« inventar.

Navdušujemo vas z bogato ponudbo raznovrstnih prigrizkov in izborom posebnih kanapejev, ki se dopolnjujejo še z ostalimi prigrizki. Poslovni dogodek se glede na vaše želje in potrebe nadaljuje z odmorom za kavo (coffee break), toplo predjedjo, glavno jedjo. Organiziramo vam lahko tudi »show cooking« s pripravo izvrstnih jedi pred obiskovalci dogodka. V primeru poslovne zabave pa vas založimo z bogatim izborom vin in penin slovenskih vinarjev (oz. se prilagodimo vašim željam), po potrebi vam priskrbimo coctail bar ter vrsto osvežilnih napitkov.

Catering na piknikih

Organiziramo vam poslovne ali privat piknike, dekoriramo vam izbrano lokacijo, pa naj bo v zaprtem prostoru ali v naravi. Z izborom piknik hrane zadovoljimo manjšo skupino ljudi, ali pa celotno korporacijo, ki organizira piknik za zaposlene. Spečemo vam kar vam srce poželi, od odojka, sača, žara, pa vse do odrtega kotlja. Pripravimo raznovrstne osvežilne solate, priloge in še in še. Poskrbimo da je piknik SUPER.

Catering na kulturnih dogodkih

Catering po riderju pripravimo za nastopajoče na koncertu, za premiero filma ali gledališke predstave, catering na modnih revijah, festivalih in takšnih in drugačnih zabavah. Poskrbimo, da uživate na dogodkih in se ne ukvarjate z njegovim potekom, pogostitev pa prepustite nam strokovnjakom. Catering je pomemben del dogodka in s primernim izborom catering storitev poskrbite, da pustite dober vtis.

Catering na mednarodnih dogodkih

Praviloma je pri mednarodnih dogodkih potrebno predstaviti posamezno vrsto kuhinje. Mi smo specializirani za vse vrste kuhinj, zelo radi pa pripravljamo tradicionalno slovensko hrano. Slovenijo in slovensko kulinariko smo pod blagovno znamko »Okusi Ljubljane« večkrat predstavljali, kjer smo uspeli našo malo državico predstavili kot raznoliko in kulinarično močno državo.

Catering je pomemben del dogodka in s primernim izborom catering storitev poskrbite, da pustite dober vtis.


Preverite naše bogate REFERENCE, saj smo sodelovali s številnimi slovenskimi podjetji in organizacijami, kot so Telekom Slovenije, Erste Bank, Danone, Lidl Slovenija, Mestna Občina Ljubljana, Porsche, Triglav, itd.


Izpolnite spodnje povpraševanje in postanite naš partner tudi vi, mi pa se že veselimo, da vam vaš poslovni ali kulturni dogodek z izjemno zasedbo kuharjev in strokovnim strežnim osebjem kulinarično dovršimo.

Pošljite nam povpraševanje na info@supercatering.si

Izpolnite podatke, ki jih imate. Z vsem ostalim vam bomo z veseljem pomagali... V primeru dodatnih potreb, le-te zapišite pod komentar. Veselimo se vašega povpraševanja!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form
• Ostanite lačni naših novic

E-novice

Naročite se na naše brezplačne e-novice.
Z recepti, kulinaričnimi vragolijami in nasveti vas bomo vedno znova presenetili in dodobra nahranili!