O nas

Super ekipa, ki za vas pripravi in postreže hrano s karakterjem!

Kako delamo?

SuperCatering je podjetje z močno vizijo ustvarjati in streči kakovostno hrano zanimivih kombinacij, izvrstnih okusov in posebnih aranžmajev. Svojim partnerjem služimo s srcem, vsaka ovira pa je za nas izziv. Kjer se pri nekaterih konča z besedno zvezo »to ni možno«, se pri nas projekt šele začne. Hrane ne transportiramo, ampak jo pripravljamo na licu mesta, da jo postrežemo iz kuhinje na krožnik, svežo, dišečo, okusno!

Super koncept hrane in dela!

Pri SuperCateringu za pripravljene jedi izbiramo le najboljše sestavine naših lokalnih dobaviteljev. Naše poslanstvo je, da uporabljamo samo svežo in kakovostno hrano, brez ojačevalcev okusov in umetnih primesi. V kuhinji se držimo principa uporabe hrane s čim manj odpada (zero waste cousine).

To je za nas mala mal'ca.

Kdo smo SuperCatering-ovci?

Smo SUPER ekipa, mlad, a zelo izkušen kolektiv, ki kulinariko diha. Vsakega projekta se lotimo s srcem in nasmehom na ustih. Na projektu smo organizirana, iznajdljiva in prijetna družba, ki vedno poskrbi, da nas »Murphyjev zakon« in padec kruha na namazano stran nasmeji in nikakor ne razjezi.

Kdo smo?

Žiga Merhar

direktor

SUPER direktor, ki s svojo vizijo in izrednim občutkom za kulinariko v vseh nas vzbuja občutek lakote in nahrani naša lačna usta.


Petra Metelko

asistentka vodje pisarne

SUPER dekle, ki zakuha, da za snemanje reklam in filmov pripravi ponudbo in ustrezno podkrepi celotno snemalno ekipo.

Maja P. Simončič

marketing      

SUPER dekle, ki skrbi, da kulinariko dihate z nami in da je naša storitev predstavljena v pravi meri in na pravi način.


Miro Makivić

vodja zaledne pisarne

SUPER fant, ki skrbi, da imajo naši kuharji in kraftarji dovolj pijače in jedače, da na naših SUPER projektih noben ni lačen.

• Ostanite lačni naših novic

E-novice

Naročite se na naše brezplačne e-novice.
Z recepti, kulinaričnimi vragolijami in nasveti vas bomo vedno znova presenetili in dodobra nahranili!