Splošni pogoji

Pravno obvestilo in varstvo osebnih podatkov ...

Pravno obvestilo

Vse pravice so pridržane. Informacije in dokumenti na spletnem mestu so predmet avtorske zaščite in drugih oblik zaščite intelektualne lastnine avtorjev projekta, podjetja Super d.o.o. Objavljene informacije in dokumenti so informativne narave in so lahko reproducirani le v nekomercialne namene. Nalaganje, predvajanje in tiskanje vsebin je dovoljeno le za osebno, domačo rabo, prepovedano je spreminjanje označb o avtorskih pravicah, drugih obvestil o pravicah intelektualne lastnine ali obvestil o drugih pravicah.


Avtorji spletnega mesta si prizadevamo za ažurnost, točnost in popolnost vseh podatkov in informacij na spletnem mestu, vendar za njihovo dejansko ažurnost, točnost in popolnost ne prevzemamo nikakršne odgovornosti. Uporabniki dostopajo do spletnega mesta na lastno odgovornost. Avtorji ne odgovarjamo za morebitno škodo zaradi motene ali onemogočene rabe spletne strani ali za kakršne koli napake ali pomanjkljivosti v njihovi vsebini.

Avtorji prav tako ne prevzemamo nobene odgovornosti za vsebino in delovanje spletnih mest, ki so povezani s tem spletnim mestom. Avtorji si pridržujemo pravico, da spletno mesto kadar koli spreminjamo brez predhodnega obvestila, in sicer tako vsebinsko kot oblikovno.

Pravno opozorilo ponudnika v zvezi z Zakonom o izvensodnem reševanju potrošniških sporov

Na podlagi 32. člena Zakona o izvensodnem reševanju potrošniških sporov (nadalje: ZIsRPS) kot ponudnik obveščamo potencialne stranke, ki so potrošniki (fizične osebe, ki pridobivajo ali uporabljajo blago in storitve za namene zunaj svoje poklicne ali pridobitne dejavnosti), da ne priznavamo nobenega izvajalca izvensodnega reševanja potrošniških sporov (nadalje: IRPS) kot pristojnega za reševanje potrošniškega spora, ki ga potrošnik lahko sproži v skladu z ZisRPS.

Besedilo Zakona o izvensodnem reševanju potrošniških sporov je dostopno na:

www.uradni-list.si/glasilo-uradni-list-rs/vsebina/2015-01-3185?sop=2015-01-3185


Varstvo osebnih podatkov

Super d.o.o. hrani in obdeluje vaše osebne podatke v skladu z GDPR direktivo in nacionalno zakonodajo o osebnih podatkih, ki izvaja direktivo (ZVOP-1, ZVOP-2).

Ta pravilnik varstva osebnih podatkov določa pogoje in navodila o osebno določljivih podatkih »Personally Identifiable Information", v nadaljevanju PII, ki se zbirajo preko spletnih strani www.supercatering.si. Kot je opisano v zakonodaji o varstvu zasebnosti in varnosti podatkov, je PII podatek, ki se lahko uporablja samostojno ali z drugimi podatki za identifikacijo, kontaktiranje ali iskanje posamezne osebe ali za identifikacijo posameznika.

Prosimo, natančno preberite našo politiko o zasebnosti, da boste lahko jasno razumeli, kako zbiramo, uporabljamo, zaščitimo ali drugače obdelujemo vaše osebne podatke in kakšne pravice imate vi, ki nam zaupate svoje osebne podatke.

Katere osebne podatke zbiramo?

Glavni cilj zbiranja podatkov je, da vam zagotovimo prijazno, prilagojeno in učinkovito uporabniško izkušnjo. Zbiramo naslednje vrste podatkov:

Prostovoljno posredovani podatki

Super d.o.o. zbira vaše osebne podatke, ko obiščete spletne strani podjetja. Od uporabnikov spletnih strani zbiramo osebne podatke kot so ime in priimek in e-poštni naslov, ki so nam v pomoč pri zagotavljanju bolj personalizirane izkušnje. Podatki, ki nam jih posredujete, bodo shranjeni kot zapis o vaši interakciji z našo spletno stranjo.

Podatki, ki se generirajo avtomatsko

Ko obiščete našo spletno stran, Super d.o.o. zbira naslove vašega internetnega protokola (»IP«), z namenom pridobivanja ne-osebnih podatkov o obiskanosti spletnih strani. Ta podatek se agregira s podatki ostalih obiskovalcev spletnih strani. Poleg tega Super d.o.o. samodejno prejme in hrani določene podatke o obiskanosti spletnih strani, vključno z vašim IP naslovom, piškotkih in vašimi interakcijami na spletnem mestu. Super d.o.o. te podatke uporablja zgolj za diagnosticiranje tehničnih težav, analiziranje trendov in za namen tehničnega upravljanja spletnih strani.

Kdaj zbiramo podatke?

Podatke zbiramo, ko se naročite na e-novice (newsletter), izpolnite spletni obrazec ali nas kontaktirate preko spletne strani.

Kako uporabljamo vaše podatke?

Podatke, ki jih zberemo od vas ko se prijavite na naše e-novice, izpolnite obrazec ali se odzovete na naše tržne aktivnosti, brskate po spletnih straneh ali uporabite nekatere druge funkcije spletnih strani, uporabimo na naslednje načine:

  • Za izboljšanje delovanja naše spletne strani,
  • Da bi vam omogočili boljšo podporo pri odzivanju na vaše zahteve,
  • Za namene pošiljanja e-novic (newsletter),
  • Za namene ostale korespodence z vami (pogovori v živo, po e-pošti ali po telefonu),
  • Za pošiljanje ponudbe za katero prosite preko obrazca.

Čas hranjenja osebnih podatkov

Osebne podatke bomo hranili tako dolgo, kot je zakonsko dovoljeno in potrebno za zgoraj opisane namene.

Prenos osebnih podatkov

Osebni podatki se lahko prenesejo znotraj podjetja Super d.o.o.. Za obdelavo osebnih podatkov v imenu podjetja Super d.o.o. se lahko uporabijo pooblaščeni tretji ponudniki storitev glede na poslovne potrebe družbe Super d.o.o. Osebni podatki se lahko prenesejo v države izven EU. Takšni prenosi se izvajajo v skladu z direktivo EC o varstvu podatkov in nacionalno zakonodajo o osebnih podatkih, ki izvaja direktivo. S strinjanjem s to politiko o varstvu osebnih podatkov se strinjate s prenosom, shranjevanjem in obdelavo osebnih podatkov, kot je opisano zgoraj. Super d.o.o. bo sprejela vse potrebne ukrepe za zagotovitev, da se vaši podatki obravnavajo varno in v skladu s to izjavo o zasebnosti. Super d.o.o. si pridržuje pravico do prenosa osebnih podatkov, kadar to zahtevajo obvezni zakoni ali pooblaščeni organi. Super d.o.o. lahko tretjim strankam zagotovi skupne statistične podatke o svojih strankah, prometu in drugih povezanih podatkih o spletni strani, vendar ti statistični podatki ne vsebujejo osebnih podatkov.

Vaše pravice

Pravico imate vedeti, katere osebne podatke hranimo. Če želite preveriti točnost osebnih podatkov, povezanih z vami, se obrnite na nas. Na vašo zahtevo bo Super d.o.o. popravila ali izbrisala vse nepopolne, netočne ali zastarele osebne podatke. Konktaktirajte nas na naslov maja@supercatering.si. Svojo privolitev za obdelavo vaših osebnih podatkov lahko prekličete tako, da nam pošljete sporočilo na e-naslov maja@supercatering.si. Ker je obdelava vaših osebnih podatkov potrebna, da vam lahko ponudimo naše storitve, lahko preklic vašega soglasja povzroči, da vam ne moremo zagotoviti nekaterih ali vseh storitev.

Piškotki

Ko obiščete našo spletno stran, uporabljamo samo piškotke za Google Analytics in Mautic za statistiko obiska spletne strani.

Naša spletna stran lahko vsebuje povezave do drugih spletnih mest in storitev, ki ponujajo piškotke, ki so zunaj našega nadzora in jih ta izjava o zasebnosti ne pokriva. Preglejte vse pravilnike o zasebnosti, storitve in aplikacije, ki jih najdete na teh spletnih mestih, da bi razumeli, kako se lahko zbirajo in uporabljajo vaši podatki na teh spletnih straneh.

E-mail marketing

Vaš e-poštni naslov lahko uporabite za pošiljanje elektronskih sporočil. Odjavite se lahko preko funkcije odjave v e-poštnih sporočilih, ki vam jih pošiljamo. Super d.o.o. uporablja ponudnike drugih ponudnikov za prikazovanje oglasov v imenu Super d.o.o. preko interneta. Ti ponudniki storitev morda uporabljajo piškotke za zbiranje informacij o vaših obiskih na naši spletni strani, da bi prikazovali oglase, medtem ko obiskujete druga spletna mesta; teh podatkov ni mogoče uporabiti za identifikacijo posameznika. Takšni podatki so anonimni; zbira pa se lahko vaš IP naslov.

Ponovno trženje

Super d.o.o. uporablja tudi piškotke za sledenje trženju tretje stranke, vključno z Google Adwords piškotki za sledenje. To nam omogoča, da ponudimo posebne ponudbe in še naprej tržimo naše storitve tistim, ki so pokazali zanimanje za naše storitve. Spoštujemo vašo zasebnost in ne zbiramo nobenih prepoznavnih podatkov z uporabo Googlovega ali katerega koli drugega sistema za ponovno trženje tretjih oseb.

Spletna analitika

Ta spletna stran uporablja storitve, kot so storitev Google Analytics in druge storitve spletne analitike, ki jo zagotavlja Google Inc. Podatke, ki jih piškotki zbirajo o vaši uporabi spletne strani (vključno z vašim naslovom IP), bodo posredovani Googlu in drugim ponudnikom storitev analize spletnih storitev in shranjeni v imenu družbe Super d.o.o.. Super d.o.o. uporablja analitiko spletnega mesta za ovrednotenje uporabe spletnega mesta, zbiranje poročil o dejavnosti spletnega mesta za operaterje spletnih strani in zagotavljanje drugih storitev v zvezi z dejavnostmi spletnega mesta in uporabo interneta.

Druge storitve tretjih oseb

Naša spletna stran lahko vsebuje povezave do drugih spletnih mest in gumbov za skupno rabo (kot so Instagram ali Facebook), ki ne delujejo v imenu Super d.o.o.. Tovrstni ponudniki spletnih mest, storitev ali aplikacij lahko svoje uporabniške piškotke namestijo na računalnike uporabnikov, zbirajo podatke ali zahtevajo osebne podatke. Izdajatelji takšnih piškotkov tretjih oseb imajo svoje stroge pravilnike o zasebnosti.

Kako onemogočite piškotke?

Piškotke lahko blokirate tako, da v brskalniku nastavite nastavitev, ki vam omogoča, da zavrnete sprejemanje piškotkov. Če izberete to nastavitev, morda ne boste mogli dostopati do določenih delov spletnega mesta. Če ne nastavite nastavitve brskalnika, da bo zavrnil piškotke, bo Super d.o.o. izdala piškotke, ko boste dostopali do naše spletne strani.

Upravljalec

Uradno ime podjetja: Super, gostinske storitve d.o.o. Sedež podjetja: Devova ulica 5, 1000 Ljubljana, Slovenija Odgovorna oseba v podjetju: Žiga Merhar, direktor družbe Pooblaščena oseba za varstvo osebnih podatkov (DPO): Miro Makivič Kontakti podatki DPO: miro@supercatering.com

 

• Ostanite lačni naših novic

E-novice

Naročite se na naše brezplačne e-novice.
Z recepti, kulinaričnimi vragolijami in nasveti vas bomo vedno znova presenetili in dodobra nahranili!