Catering na snemanjih

Naša prednost je popolna prilagodljivost in mobilnost cateringa na snemanju reklam in filmov. Z mobilno kuhinjo in vsem potrebnim inventarjem nahranimo ekipo ne glede na zahtevnost terena in številčnost ekipe.

Catering na snemanjih reklam in filmov je posebna dejavnost. Specifika snemanja je, da gre za izredno dinamično aktivnost, saj je celotna ekipa v ene trenutku v gorah in že naslednji trenutek se snemanje prestavlja ob morje.  

Velika prednost SuperCateringa je popolna prilagodljivost in velika mobilnost, da lahko s cateringom sledimo potrebam in premikom velikih in malih produkcijskih hiš. Z mobilno kuhinjo, podpornimi vozili (kombiji, prikolice, mopedi, kolesa) in vsem potrebnim inventarjem (drobni inventar, mize, klopi, šotori, grelni topovi, grelne gobice, senčniki, agregat, itd.) nahranimo celotno produkcijsko ekipo ne glede na zahtevnost terena in številčnost produkcijske ekipe. Premišljen izbor hrane in priprava le-te nahrani in zadovolji tako lučkarje, snemalce, scenografe, kot tudi svetovno znane režiserje in ne nazadnje tudi muhaste svetovne igralske zvezde.

Mi smo prilagodljivi ...

Potrebam produkcije se popolnoma prilagodimo in za vse prisotne na snemanju reklam in filmov pripravimo "kraft", ki vključuje sladke in slane prigrizke, kavo in čaj, pijačo, itd., kraljevski zajtrk, raznovrstno kosilo, ki je prilagojeno tako ljubiteljem raznovrstnega mesa, kot tudi vegetarijancem, popoldanski "snack" in večerjo. Z dobro hrano in postrežbo le-te snamalni ekipi olajšamo naporne dni, predvidene za snemanje. Naše poslanstvo je, da hrano na setu pripravljamo svežo in jo postrežemo iz naše leteče kuhinje direktno na krožnik.

Stregli smo...

Pohvalimo se lahko, da smo kuhali Naomi Watts, Nicolasu Cage-u, Will Ferell-u, Juliji Louis-Dreyfus, Robbie Williams-u, Chuck Noris-u, Kate Upton, Ben Kingsley-u, Benno Fürmann-u, Felicity Jones, igralcem Game of Thrones ter vrsto igralcem iz Bollywood-a. Vedno se držimo načela, da strežemo le najboljše, saj nam sploh ni problem olupiti tovornjak krompirja za čisto pravi pire in nikoli ne ubiramo bližnjic z jestvinami iz vrečke.

Smo popolnoma mobilni in delamo na področju jugovzhodne Evrope ter srednje Evrope. Tesno sodelujemo s slovenskimi produkcijami, hrvaškimi produkcijami in avstrijskimi produkcijami ter se prilagodimo lokacijam snemanja po tem delu Evrope. S sabo pripeljemo mobilne kuhinje, ki jih mi ljubkovalno poimenujemo »leteča kuhinja« ter celoten inventar, da vam postavimo kulinarični kotiček kjerkoli in kadarkoli.

Vsi se veselimo, ko režiser zakriči: »WRAP« in ob zaključku snemanja brez problema in z veseljem priredimo zaključno pogostitev. Na koncu pa vse pospravimo in teren zapustimo v neokrnjeni obliki, takšnega kot je bil, preden smo ga zasedli. Izpolnite spodnje povpraševanje, mi pa se že veselimo, da vam snemalne dni kulinarično dovršimo.

Pošljite nam povpraševanje na info@supercatering.si

Izpolnite podatke, ki jih imate. Z vsem ostalim vam bomo z veseljem pomagali... V primeru dodatnih potreb, le-te zapišite pod komentar. Veselimo se vašega povpraševanja!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form
• Ostanite lačni naših novic

E-novice

Naročite se na naše brezplačne e-novice.
Z recepti, kulinaričnimi vragolijami in nasveti vas bomo vedno znova presenetili in dodobra nahranili!