Lokacije

V idiličnem okolju vam Supercatering ponuja dvorane in piknik prostore, namenjene različnim priložnostim.

Supercatering sklepa partnerstva tudi pri najemu lokacij za vaš dogodek, oziroma različne priložnosti. Kdor je že okusil čar teh arhitekturno in kulturno bogatih lokacij ve, da se v njih pretaka prav posebna, zgodovinsko-skrivnostna energija. Prekrasni ambient Švicarije v Tivoliju, Ville Fabiani v Štanjelu ter LP Bar v starem delu čudovite Ljubljane (Novi trg) je na voljo vam, da tudi z lokacijo očarate svoje goste.

Piknik prostor "Pod staro lipo"

Naša lastna lokacija, ali urbana piknik oaza sredi mestnega vrveža vam omogoča, da se zberete v poslovne ali privatne namene, mi pa poskrbimo za čudovito kulinarično razvajanje. Piknik prostor je namenjen poslovnim piknikom, sprejemom, poslovnim vrtnim zabavam, izobraževalnim dogodkom, teambuildingom, kreativnim kuharskim delavnicam ter novinarskim konferencam.

Ob najemu piknik prostora vam v sklopu cene zagotovimo bovlo domače šabese ter pozdravček iz kuhinje. Nadalje pa vas z veseljem razvajamo s kraljevskim zajtrkom, vrtnim odmorom za kavo kot ga še niste doživeli, streženim ali samopostrežnim kosilom, še raje pa pred vami pečemo odojka v la caja china-i, urbane burgerje ali klasični žar. Skratka, ugodimo vsem vašim željam, vas kulinarično potešimo in vam v soju zelenja pričaramo čudovit poslovni dan. 

Pozabavate pa se lahko tudi ob ročnem nogometu, namiznem tenisu, posedite ob odprtem dekorativnem kurišču ali pa izkoristite večnamenske travnate površine.

undefined

undefined

Piknik prostor se daje v najem izključno ob najemu ene izmed naših catering storitev. Cena najema znaša 250 EUR + DDV. Storitev priprave hrane in pijače se obračuna ločeno v sklopu poslane ponudbe. Fakturo izda podjetje Super d.o.o., Devova ulica 5, 1000 Ljubljana. 

Švicarija

Švicarija se nahaja v Parku Tivoli nad Gradom Tivoli. Od tod tudi prvotno ime, Hotel Tivoli, ki pa so ga Ljubljančani že davno zamenjali za Švicarijo. Nekdaj je slovela kot središče ljubljanske družbene scene, saj so se tam odvijala srečanja vseh vrst; politična, kulturna, umetniška in družabna. Znani pa so bili po svojih zajtrkih, beli kavi in odličnem kruhu.

Zaradi odlične lokacije, ki ponuja tudi veliko mero zasebnosti, je Švicarija unikatna izbira za vaš zasebni ali poslovni dogodek, za vas pa bo poskrbela izkušena ekipa, ki vas bo razvajala s kulinaričnimi dobrotami in pestrim programom, ki ga pripravimo po željah naročnikov.

undefined

undefined

Villa Fabiani

Šestoletno vinogradniško posestvo, rojstna domačija Maksa Fabianija v Kobdilju, Štanjel na Krasu, je bila vse do zaključka druge svetovne vojne uspešna vinogradniška veleposest. Na dvorišču, ki je zaščitena vrtna arhitektura, še vedno kljubuje času štiristoletna Murva, zaščitena naravna vrednota. Posestvo je tudi prizorišče ljubezensko zgodovinskega romana Murva Fabianijevih, avtorja Renata Ferrarija. Posestvo Villa Fabiani znotraj kamnitih zidov ustvarja svoj svet, ki ga sestavljajo stavbe, vrtovi, dvorišča, park z ribnikom v vinogradu in vinograd Pikolita. Ribnik v parku v vinogradu z lastnim vodnim izvirom nosi posebno zgodbo. Nekoč je skrbel za dobrobit posestva, danes pa je prostor miru, zelenja in dobrih energij.

Z letom 2016 je posestvo Villa Fabiani odprto javnosti. Vabimo vas v drug svet, v romantično zgodbo posestva Fabiani v Kobdilju na Krasu, ki je namenjen za najem za kulturna, poslovna in poročna slavja.

undefined

undefined

LP Bar

Zvečer se ambient LP-ja spremeni v nagajiv prostor za druženje. Za popestritev večerov poskrbijo z manjšimi dogodki, kot so na primer petkove juicy zabave z znanimi slovenskimi DJ-ji. Za prijetno preživete večere pa nudijo poleg ostale ponudbe tudi širok izbor kakovostnih vin slovenskih vinarjev.

Vedno poskrbijo, da je LP bar odet v zanimivo odejo in zato povabijo znane in manj znane slovenske umetnike k razstavljanju v LP-ju.

V LP-ju pozdravljajo razne dogodke: tiskovne konference, manjše ali večje pogostitve, otvoritve, modne revije, poroke, rojstne dneve in zabave za vse priložnosti. LP-jevi prostori so tako razgibani, da vsak okus in priložnost najde svojega... Svoj čar doda tudi atrij ZRC SAZU, ki ga je moč združiti z LP-jem.

undefined

Veselimo se sodelovanja z vami. Pri najemu prostora se lahko obrnete na nas, ali pa direktno na partnerske lokacije.

Pošljite nam povpraševanje na info@supercatering.si

Izpolnite podatke, ki jih imate. Z vsem ostalim vam bomo z veseljem pomagali... V primeru dodatnih potreb, le-te zapišite pod komentar. Veselimo se vašega povpraševanja!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form
• Ostanite lačni naših novic

E-novice

Naročite se na naše brezplačne e-novice.
Z recepti, kulinaričnimi vragolijami in nasveti vas bomo vedno znova presenetili in dodobra nahranili!