Super Ponudba

POMLADNI IN POLETNI DOGODKI V ŠVICARIJI

15
Mar

Iščete ustrezen prostor za vaš korporativni dogodek ali piknik? Vas koncept urbane oaze v središču mesta prepriča? Berite dalje!

Dogodkovni prostor, ki mu lahko v sklopu korporativnih dogodkov rečemo kar urbani piknik prostor sredi narave v Tivolski oazi, le lučaj od centra mesta, je idealen plac, kjer lahko organizirate teambuilding-e, piknik za zaposlene, sprejem poslovnih partnerjev, in še bi lahko naštevali. Pomlad je kot nalašč za to, da se zbudite iz zimskega spanja in zaposlene ali poslovne partnerje pogostite na najbolj idiličnem prostoru v Ljubljani, v Švicariji.  

Zaradi čarobne lokacije, edinstvene arhitekture v alpskem slogu je Švicarija prvovrstna izbira za vaš dogodek. Zagotavljamo vam navdihujoče razmere za organizacijo različnih vrst srečanj. 

Kapaciteta ob stoječem druženju:

  • Dvorana: do 300 oseb
  • Vrt Švicarije: do 600 oseb

 Kapaciteta ob sedečem druženju:

  • Dvorana: do 100 oseb
  • Vrt Švicarije: do 400 oseb

 

Vaše želje se z nami hitro uresničijo in Švicarija je pri zadovoljevanju vaših potreb idealen prostor, saj nam prostrani vrt omogoča organizacijo številnih aktivnosti s čudovito Tivolsko kuliso in pogledom na Ljubljanski grad. 

Izobraževalni dogodki za podjetja in različne interesne skupine z bogato literarno, kulinarično in kulturno dediščino, ki jo prinaša pestra zgodovina Švicarije, so lahko prav posebno doživetje. Tudi najbolj resna izobraževanja, poslovni dogodki in predstavitve bodo z ustvarjalnim nabojem, ki jo nudi ta mogočna zgradba, postala še bolj mikavna in zaželena med udeleženci in obiskovalci. Ob najemu dvorane in vrta bodo vaši poslovni dogodki izvedeni na najvišjem nivoju, a vedno s srcem in miselnostjo, da je zadovoljstvo gostov najbolj pomembno.

 Zavedamo se, da uspešen dogodek ni naključje. Pod našim kulinaričnim okriljem pocrkljamo tudi tiste najbolj zahtevne skupine, ki iščejo nove trende, gurmanske užitke in pester program. 

Si predstavljate orjaškega brancina v soli, ali pa kakšnega fino uležanega roastbeefa, kakšno okusno rižotko z zelenimi šparglji ter gratinirano Jakobovo pokrovačo. Kulinaričnih opcij za pomladno - poletna druženja je res veliko.  

Preverite, kateri datumi so razpoložljivi in čim prej rezervirajte svoj »čarobni« termin. Vsa vprašanja v povezavi s pomladnimi in poletnimi druženji in pikniki v Švicariji sprejemamo na info@supercatering.si.

undefined

undefined

undefined

undefined

undefined

undefined

undefined

undefined

undefined

undefined

undefined

undefined

undefined

Deli ta blog na
Nazadnje objavljeno

Prihaja čas prednovoletnih zabav

Naj bodo naše catering zgodbe prednovoletna kulinarična inspiracija za vaše podjetje.  Bodite...

••• Preberi več

Naročite si catering gurmanski paketek

Med obdobjem epidemije se je povpraševanje po gurmanskih paketkih znatno povečalo. Pozna...

••• Preberi več
Sponzorski oglasi

undefined

• Ostanite lačni naših novic

E-novice

Naročite se na naše brezplačne e-novice.
Z recepti, kulinaričnimi vragolijami in nasveti vas bomo vedno znova presenetili in dodobra nahranili!