SUPER zgodbe

Prihaja čas prednovoletnih zabav

21
Sep

Naj bodo naše catering zgodbe prednovoletna kulinarična inspiracija za vaše podjetje.  Bodite letos še bolj kreativni in dajte priložnost unikatnemu druženju.

Počasi se zaključuje poslovne leto in veliko podjetij se že poglobljeno ukvarja s tem, kako obeležiti poslovne rezultate v družbi sodelavcev ali poslovnih partnerjev? Je letos čas, da se ta težko pričakovana korpo »žurka« le zgodi?!

Z dobro klimo v podjetju in pripadnostjo zaposlenih se začnejo dogajati čudeži, pravijo. Po napornem letu je prešerna volja več kot potrebna in marsikje zaposleni druženje s sodelavci čakajo celo leto. In po dobrih dveh letih »omejenega« življenja lahko spet poskrbite za prednovoletno druženje zaposlenih, ki pusti vtis še mesece.

undefined

In če se sprašujete, v kakšni obliki, potem imamo mi odgovor za vas. V obliki butičnega božičnega marketa v Švicariji.

Jasno je, da se v tem obdobju vsi ukvarjamo s tem, ali je druženje varno, ali pač s tem riskiramo morebitne okužbe, itd.

Podjetje je že samo po sebi tretirano kot mehurček,  Supercatering pa z izdelanim konceptom božičnega marketa dodatno poskrbi, da je riziko druženja resnično minimalen. Razvili smo koncept, ki je glede na priporočila izredno funkcionalen.

undefined

Vrt in dvorano bistroja Švicarija bomo božično odeli in pripravili butični božični market za privat druženja, kjer se bodo sodelavci ali poslovni partnerji intimno družili v osrčju Tivolija. Poskrbeli bomo za vso božično dekoracijo in stojnice z izbranimi decembrskimi uličnimi jedmi. Božale vas bodo decembrske melodije, pogreli se boste ob dekorativnih kuriščih ter uživali v tistem čisto pravem predprazničnem ambientu.

Koncept že v osnovi pije vodo, v času trenutne epidemiološke situacije, pa je sploh prvovrstna izbira za druženje. Zavedamo se, da je druženje zaposlenih sploh v letu 2022 zelo pomemben kadrovski korak in verjamemo, da vam lahko s tem konceptom tovrstno druženje tudi omogočimo.

Preverite, kateri datumi so razpoložljivi in čim prej rezervirajte svoj »čarobni« termin. Vsa vprašanja v povezavi z novoletnimi druženji v Švicariji sprejemamo na info@supercatering.si.

Deli ta blog na
Nazadnje objavljeno

POMLADNI IN POLETNI DOGODKI V ŠVICARIJI

Iščete ustrezen prostor za vaš korporativni dogodek ali piknik? Vas koncept urbane...

••• Preberi več

Naročite si catering gurmanski paketek

Med obdobjem epidemije se je povpraševanje po gurmanskih paketkih znatno povečalo. Pozna...

••• Preberi več
Sponzorski oglasi

undefined

• Ostanite lačni naših novic

E-novice

Naročite se na naše brezplačne e-novice.
Z recepti, kulinaričnimi vragolijami in nasveti vas bomo vedno znova presenetili in dodobra nahranili!