SUPER zgodbe

Naj izbor lokacije dogodka postane prijetno opravilo

09
okt

Se pri organizaciji dogodka velikokrat znajdete pred izzivom, katero lokacijo izbrati? Ste že naveličani vedno ene in iste ponudbe in bi želeli povabljenim gostom predstaviti nekaj novega.

Znano je, da v Sloveniji primanjkuje lokacij, ki bi imele kapacitete 150 in več mest, predvsem, ko govorimo o sedeči kapaciteti.

Sama lokacija, poleg pogostitve in okusnosti hrane, prevečkrat pusti ključen vtis in v primeru, da želite udeležencem zagotovi edinstveno izkušnjo, se kar na enkrat znajdete v situaciji, ko nimate prav nobene izbire. Še posebej, če se prepoznate v bazenu podjetij, ki dogodke organizira letno ali celo večletno.  

undefined

Čeprav ta položaj zgleda nezavidljiv, nikar ne obupajte! Slovenija nam nudi polno čudovitih naravnih danosti in priložnosti, za katere ne vemo, kako bi jih izkoristili. Ravno iz tega razloga se vedno več organizatorjev dogodkov zateka k izbiri nestandardne lokacije, nekje v naravi ali v mestu. V stroki to imenujejo pop-up lokacija, torej lokacija, ki jo za enkratno priložnost spremenimo in nadgradimo po vaših željah in pričakovanjih.

undefined

Ko je postavka »izbira lokacije« obkljukana, zadržite dih pred drugim izzivom. Kje in kako zagotoviti celotno infrastrukturo, da lahko povabljenim gostom pričarate pogostitev na najvišjem možnem nivoju. 

undefined

In tukaj vskoči Supercatering. Smo izredno izkušeno catering podjetje in na tem področju že od same ustanovitve ustvarjamo pop-up pogostitve. Naš domet seže od Triglava do Pirana, pa še preko meja. Imamo profesionalno opremljeno mobilno kuhinjo, ki smo jo ljubkovalno poimenovali »Leteča kuhna« ter vso infrastrukturo za piknik ali gala streženo pogostitev kjerkoli si zaželite, pa naj bo to na obzidju Pirana, ali sredi gozdne jase v Bohinju.

undefined

Tretji izziv je povezan s stroški. Praviloma si vsak predstavlja, da so stroški pop-up pogostitve višji kot na neki standardni lokaciji. Pa temu ni tako. Supercatering vam v mobilni kuhinji pripravi jedi na isti način, kot če bi jedi pripravljali v naši matični enoti. Naš super tihi agregat pa nam omogoča pripravo hrane tudi na lokaciji, ki nima dostopnosti elektrike. Projektna ekipa postavi celotno infrastrukturo (banketne mize, barske mize, prti, pogrinjki, kozarci, točilna enota, itd.) in nato vas profesionalno in ustrežljivo strežno osebje razvaja do zadnje minute vašega dogodka.

undefined

Organizatorji dogodkov pozor, imamo ideje in imamo rešitve, ki lahko rešijo marsikateri problem pri iskanju primerne ali celo edinstvene lokacije za vaše dogodke. Stopite izven okvirjev in sledite svetovnim trendom. Organizirajte svoj dogodek na lokaciji, ki impresionira in nadaljujete z razvajanjem vaših gostov z odlično kulinariko in izvrstnim izborom pijač. Bodite posebni in naj vaš dogodek ne bo le dogodek, temveč poslovni model, ki deluje.

undefined

undefined

undefined

undefined

undefined

undefined

undefined

undefined

Deli ta blog na
Nazadnje objavljeno

POMLADNI IN POLETNI DOGODKI V ŠVICARIJI

Iščete ustrezen prostor za vaš korporativni dogodek ali piknik? Vas koncept urbane...

••• Preberi več

Prihaja čas prednovoletnih zabav

Naj bodo naše catering zgodbe prednovoletna kulinarična inspiracija za vaše podjetje.  Bodite...

••• Preberi več

Naročite si catering gurmanski paketek

Med obdobjem epidemije se je povpraševanje po gurmanskih paketkih znatno povečalo. Pozna...

••• Preberi več
Sponzorski oglasi

undefined

• Ostanite lačni naših novic

E-novice

Naročite se na naše brezplačne e-novice.
Z recepti, kulinaričnimi vragolijami in nasveti vas bomo vedno znova presenetili in dodobra nahranili!