SUPER zgodbe

Čudovita in cenovno dostopna poročna pogostitev

28
Feb

Prihaja obdobje porok, pomlad/poletje 2018, kjer pari že mrzlično zbirate lokacije, ponudnike poročnih pogostitev ter vse ostale stvari, ki spadajo k poročnemu slavju. Naj vam ponudimo nekaj nasvetov ...

Supercatering stoji za tem, da mora biti vaš poročni dan najlepši dan na svetu, poročno slavje pa mora biti premišljeno in dovršeno do zadnjega detajla. Veliko vlogo tu nosi tudi poročna pogostitev, bolj znana kot catering na poroki. Hrano pripravljamo na sami lokaciji in jo postrežemo svežo, okusno in očem privlačno. Za pripravo cateringa je potrebno poznati trende, predvsem pa je potrebno vaše želje, poročni koncept in zgodbo pretopiti tudi v catering ponudbo in nadalje v postrežbo, da je celotna poročna zgodba pravljična.

undefined

Trendi

Trendi se hitro menjajo, vendar trg že nekaj časa hrepeni po rustikalnem. Slovenija je tako majhna, da je težko govoriti o hitro menjajočih se trendih, zato se posledično catering bolj prilagaja izbranim lokacijam in stilu opreme lokacije, vsekakor pa tudi izrezanemu okusu ženina in neveste. Supercateringu so trendi pomembni, vendar je prvotnega pomena, da vsakršne želje dobro premislimo in hrano prezentiramo na način, da so vse jedi (poleg kreativno dekorirane lokacije) izvrstne, okusne in so prava paša za oči.

Določanje koncepta cateringa

Pri izbiri cateringa in pripravi ponudbe, je pomembno, da par posreduje čim več informacij, ki so pomembne, da definiramo potreben inventar, dekoracijo in pripravo ustreznega menija. Izredno pomembno je tudi, da naša izkušena poročna catering svetovalka postavlja prava vprašanja in izlušči vse informacije, da vam lahko pripravimo pravljično pogostitev na ključ.

undefined

Kaj ponuditi svatom na poroki

Stvari na vašem dogodku ne puščajte naključjem in izvedbo dogodka raje prepustite strokovnjakom, ki vas lahko razbremenijo in poskrbijo za vaše polno zadovoljstvo in sproščenost. Catering je tukaj absolutno priporočljivi, saj strokovnjaki poskrbimo, da se zabavate vi, vaša družina in vsi prijatelji. Dekoracija, postrežba, zadostne zaloge, časovna izvedba in vaša sproščenost pa so naša skrb in odgovornost.

Poročno slavje traja cel dan, zato je potrebno svate podkrepiti na približno 3 ure. Po obredu svate pričaka aperitiv in zanimiv ter okusen prigrizek z velikim poudarkom na svečanosti. Praviloma morate količinsko predvideti približno 6 prigrizkov na osebo.

Nato po treh urah druženja sledi glavna pogostitev, kjer je izredno priporočljivo, da se svatom ponudi večfazni meni, s hladno in toplo predjedjo, juho ter glavno jedjo. Ker se poroke v največji meri odvijajo v pomladanskem in poletnem času, je ključno, da se svatom ponudi bogat solatni bar zanimivih kombinacij. Če poročno slavje traja dolgo v noč, pa vsekakor ne smemo pozabiti tudi na večerni prigrizek.

Glavno pogostitev lahko izvedemo preko samopostrežnega bifeja, ali pa organiziramo streženo pogostitev, kjer se svatje vnaprej odločijo za vrsto menija. Večina parov se odloča za samopostrežni bife, saj pogostitev na ta način poteka veliko bolj sproščeno in časovno neobremenjeno. Meni je prilagojen vsaki poroki posebej, saj Supercatering jedi kreira, jih na novo odkriva in nikakor ne kopira.

Smo tudi specialisti pri pripravi sladkih prigrizkov in čudovite poročne torte, ki jo prav tako pripravimo glede na vaše želje in koncept poroke.

undefinedundefinedundefined

Storitev na ključ

Kot profesionalni catering partner, vam lahko pomagamo tudi pri izbiri prave lokacije, dekoraciji, oziroma celotni organizaciji poročnega dogodka na ključ. Ponašamo se z izredno usposobljeno kuharsko ekipo. Vse želje naša kuharska zasedba pretopi v meni s pridihom novih osnutkov jedi in čudovitih načinov prezentacije in postrežbe le-te. Pri tem upoštevamo tudi okuse najmlajših gostov.

undefined

Foto: Mitja Resnik Photography

Deli ta blog na
Nazadnje objavljeno

Iščemo kulinaričnega entuziasta za delo v kuhinji

Si kuhar, pomočnik v kuhinji ali slaščičar in iščeš nove izzive?

••• Preberi več

Imamo ISO 22000 certifikat!

Z veseljem sporočamo, da smo Supercateringovci s strani komisije za certificiranje sistemov...

••• Preberi več

Splošna higienska priporočila za Covid-19

Za vas smo zbrali ključne informacije in priporočila na temo splošnih higienskih...

••• Preberi več
Sponzorski oglasi

undefined

• Ostanite lačni naših novic

E-novice

Naročite se na naše brezplačne e-novice.
Z recepti, kulinaričnimi vragolijami in nasveti vas bomo vedno znova presenetili in dodobra nahranili!