Catering na konferencah, seminarjih, kongresih ...

02
Mar

Kulinarična ponudba je eden pomembnejših dejavnikov, ki vpliva na pozitiven vtis.

Da konferenco lahko uvrščamo med uspešne, mora biti ravno prav dolga, gostiti mora zanimive goste, privabiti ustrezno število udeležencev in zadovoljiti kulinarične zahteve. Konferenca mora imeti program, ki je pravilno pozicioniran, ustrezno predstavljen in dovolj oglaševan.

Catering na konferencah 

Pri organizaciji konference je catering zelo pomemben segment. Tu lahko catering in s tem celotno dojemanje konference pomeni razliko med nepozabno, prijetno izkušnjo ali pa pusti izredno slab vtis udeleženca o celotnem konferenčnem dogodku. 

undefined

Ne glede na temo vašega dogodka, udeleženci konference pričakujejo, da se bodo izobraževali, se povezovali ali dosegli določen poslovni cilj. Toda od konference pričakujejo tudi ugodno, prijetno in koristno izkušnjo, kar po navadi vključuje tudi hrano. 

Z uporabo dovršenega kulinaričnega servisa, catering podjetje lahko pomaga izboljšati uspeh vašega dogodka in zadovoljstvo vaših gostov. 

Kaj vam lahko nudi izkušeno catering podjetje? 

Ne glede na to, ali gre za izpolnjevanje posebnih kulinaričnih zahtev, upoštevanje nenavadnih prehranskih pravil ali obravnavo gostov na poseben način, mora catering podjetje dodati velik del, da je uspeh vaše konference in zadovoljstvo udeleženih zagotovljen. 

Katere vrste cateringa potrebujete na vaši konferenci? 

Če želite definirati vrsto hrane, ki jo želite ponuditi svojim udeležencem, začnite z ogledom urnika. Za enodnevno konferenco je morda dovolj le samopostrežni zajtrk in kosilo. Toda, če bo dogodek trajal dva ali več dni, boste morali razmisliti o večerni banketni pogostitvi ali večerji. 

Če se vaš dogodek začne s koktajl sprejemom, razmišljajte o tem, da dodate fingerfood pogostitev ali mini kulinarične postaje z različnimi jedmi v velikosti grižljaja. Če se konferenca zaključi z večerjo, razmislite tudi o tem, da večerjo popestrite s showcookingom, ali implementacijo »uličnih« postaj z različnimi kulinaričnimi otoki.  

undefined

Hrana in kulinarika sta pomemben mejnik kulture. Posebno pozornost je potrebno nameniti ustrezni pripravi menijev, predvsem, če so gostje tujci, meniji postanejo na nek način turistični produkt. Kuhinja je tako del lokalne kulture, zgodovine in identitete destinacije in je velik prepoznavni element, ki je navadno pomemben pri ustvarjanju slike destinacije in posledično konference.  

Da bi vam olajšali izbiro, razpored čim bolj transparentno komunicirajte s catering svetovalcem, ki vam bo priporočil najbolj optimalno catering pogostitev za vaš finančni proračun. 

Poiščite gostitelje z dodano vrednostjo 

Mnoga catering podjetja omejujejo svoje storitve samo na hrano. Toda drugi - kot smo Supercatering – »would go extra miles for you«, da tudi vam organizatorjem olajšamo delo in olepšamo izkušnjo organizacije konference. Pomagamo vam lahko najti odlično prizorišče za vašo konferenco in uskladiti ključne podrobnosti. 

Svetujemo vam torej na področju lokacije, inventarja, pogostitve, itd.  Gre za poslovni proces, ki pomaga vaše podjetje pozicionirati na trg storitev ali predstaviti nove produkte in posledično dosegati prodajne rezultate.  Naj bo dober program primarna skrb in dobra pogostitev takoj naslednja, sekundarna.

Dodajamo pa še eno našo referenco na  računovodski konferenci z imenom "Koktajl sprememb 2018".


undefined

undefined

Deli ta blog na
Nazadnje objavljeno

POMLADNI IN POLETNI DOGODKI V ŠVICARIJI

Iščete ustrezen prostor za vaš korporativni dogodek ali piknik? Vas koncept urbane...

••• Preberi več

Prihaja čas prednovoletnih zabav

Naj bodo naše catering zgodbe prednovoletna kulinarična inspiracija za vaše podjetje.  Bodite...

••• Preberi več

Naročite si catering gurmanski paketek

Med obdobjem epidemije se je povpraševanje po gurmanskih paketkih znatno povečalo. Pozna...

••• Preberi več
Sponzorski oglasi

undefined

• Ostanite lačni naših novic

E-novice

Naročite se na naše brezplačne e-novice.
Z recepti, kulinaričnimi vragolijami in nasveti vas bomo vedno znova presenetili in dodobra nahranili!