SUPER zgodbe

Pogostitev na dogodku - super priporočila

17
avg

Organizacija poslovnega dogodka spada pod vejo marketinga in je izredno pomembno, da je dogodek organiziran profesionalno, pa najsi gre za novinarsko konferenco, izobraževanje, seminar, poslovno mreženje, predstavitev novega produkta, itd.

Dogodki so eno od orodij komuniciranja in če se organizacije dogodka lotimo na pravi način, odpirajo prostor najbolj nenavadnim in ustvarjalnim idejam. Poslovna pogostitev tukaj igra zelo veliko vlogo, saj izbor hrane, načini pogostitve in prezentacija hrane pustijo pri udeleženih zelo velik vtis.

Izredno pomembno je, da se pogostitev prilagodi vrsti poslovnega dogodka, lokaciji in povabljenim gostom. V kolikor vaš dogodek traja cel dan, je smiselno, da goste pozdravite z zajtrkom, pogostitvijo med odmorom, ki jo delovno imenujemo "coffee break", ter kosilo po zaključku dogodka. Za kosilo lahko glede na lokacijo izberete hladno-topli bife ali pa streženo kosilo.

V kolikor gre za dogodek, ki trajal nekaj ur pa je priporočljiv finger food, kjer gre za jedi v velikosti grižljaja in je primeren za druženje, mreženje in poslovno zabavo. Če se krajši dogodek odvija v večernih urah, lahko goste navdušite tudi z izbranimi cocktaili, ki se pripravljajo pred gosti. 

Zajtrk

Na celodnevnem dogodku je potrebno dati zajtrku prav poseben pomen, saj s tem udeležence poslovnega dogodka spodbudimo k zbranosti in ne nazadnje razveselimo. Lahko priskrbimo mini zajtrk z rogljički, kanapeji, kavo, sokom in čajem. Vsekakor pa partnerje spodbujamo k super kraljevskemu samopostrežnemu zajtrku, kjer si obiskovalci sami izberejo želeno jutranjo jed.

Pogostitev med odmorom

Pogostitev med odmorom je namenjena kavi in pijači z dodatkom mini prigrizkov kot so sladki in slani prigrizki ter sveže sadje. Gre za mini odmor, kjer se obiskovalci malo oddahnejo od intelektualnega razmišljanja in skoncentriranosti ter si naberejo novih moči.

Kosilo

Glavno pogostitev lahko izvedemo preko samopostrežnega bifeja, ali pa organiziramo streženo pogostitev, kjer se udeleženci vnaprej odločijo za vrsto menija. Večina partnerjev se odloča za samopostrežni hladno-topli bife, saj pogostitev na ta način poteka veliko bolj sproščeno in časovno neobremenjeno. Naša posebnost je, da tudi tovrstne jedi pripravimo na posebno-kreativen način in postrežemo tako, da je pretočnost kar se da na visokem nivoju. Zadovoljstvo udeleženih na dogodku je za nas prvotnega pomena!

Finger Food

Tovrsten izbor je primeren za stoječo pogostitev. Je ena najbolj želenih vrst pogostitve, saj se z jedjo v velikosti grižljaja obiskovalci ne umažejo in lahko poizkusijo več vrst hrane.  Tovrstna pogostitev je primerna za dogodke, kjer je planirano veliko druženja in mreženja. Naša posebnost je, da se s finger foodom še posebej radi poigramo, saj jedi na novo kreiramo in poskrbimo za čudovite kombinacije okusov in pogostitvenih aranžmajev.

Preverite naše fotografije tukaj.

Odlikujejo nas večletne izkušnje in številni referenčni kulinarični projekti, pri katerih uporabljamo veliko kulinaričnega znanja, kreativnosti, predvsem pa smo zanesljiv in učinkovit partner. Ne puščajte organizacije dogodka naključjem, ampak se zanesite na strokovnjaka, ki vas posluša in z vami sodeluje, da je dogodek marketinško učinkovit in nadalje prodajno uspešen.

Deli ta blog na
Nazadnje objavljeno

POMLADNI IN POLETNI DOGODKI V ŠVICARIJI

Iščete ustrezen prostor za vaš korporativni dogodek ali piknik? Vas koncept urbane...

••• Preberi več

Prihaja čas prednovoletnih zabav

Naj bodo naše catering zgodbe prednovoletna kulinarična inspiracija za vaše podjetje.  Bodite...

••• Preberi več

Naročite si catering gurmanski paketek

Med obdobjem epidemije se je povpraševanje po gurmanskih paketkih znatno povečalo. Pozna...

••• Preberi več
Sponzorski oglasi

undefined

• Ostanite lačni naših novic

E-novice

Naročite se na naše brezplačne e-novice.
Z recepti, kulinaričnimi vragolijami in nasveti vas bomo vedno znova presenetili in dodobra nahranili!