SUPER zgodbe

Hmm, dež ... Supercatering ima zate plan B

29
maj

Aprilsko vreme, ki se je nadaljevalo globoko v maj in izgleda, da bo vztrajalo tudi v začetku junija, nas je privedlo do ideje, da vam ponudimo nekaj nasvetov, kaj narediti s poslovnim piknikom v primeru slabega vremena.

Z odpovedjo dogodka je seveda povezana lokacija, scenografija, dekoracija, catering in še številni drugi detajli.

Ste veliko časa izgubili z iskanjem in usklajevanjem piknik termina? Ste ob izredni zasedenosti piknik lokacij komaj uskladili termin, ki ustreza tako vodilnim kot zaposlenim? Prihaja dan za piknik in je vremenska napoved še vedno slaba?

V kolikor ste na ta vprašanja odgovorili pritrdilno, potem imamo nekaj koristnih nasvetov za vas. Praviloma rezervni datum za sabo potegne dodatne stroške in veliko več usklajevanja, zato le-ta prevečkrat ostane nedefiniran. Tako vam na žalost preostane le, da piknik odpoveste, ali pa izberete veliko boljšo opcijo, plan B.

Piknik zaposlenim zelo veliko pomeni, saj je to dan za sproščeno druženje s sodelavci, dan za dobro hrano izbranega catering ponudnika in dan za zabavo. Če je zaradi slabega vremena razočaran organizator, potem si poskušajte zamisliti, kako so razočarani šele vaši zaposleni.

Roke v zrak za plan B … Če ste na lokaciji, ki ima možnost izbire zaprtega/pokritega prostora, se dogovorite s catering podjetjem, da vam prilagodi koncept piknika, saj se da tudi tako več kot super zabavati. Namesto klasičnega žara, se vam lahko pripravi malce bolj urban meni z burgerji. Namesto ležalnikov in dekic zaposlenim pripravite lounge kotiček, malce scenografije, dobra glasba in piknik je uspel. Možnosti je nešteto.

undefined

undefined

undefined

V kolikor je vaš piknik prostor odprta lokacija brez pokritih prostorov, predlagamo izredni sestanek, kjer vodilne prepričate, da povečajo budget in na piknik prostoru uredite pokrit del/šotor, ki bo ustrezal potrebam podjetja in planiranim aktivnostim. Investicija je minimalna, glede na zadovoljstvo zaposlenih, ki ob dejstvu, da piknik bo, nastane. Ne pozabite to dejstvo na tak način zaposlenim tudi predstaviti. Novodobni šotori so zanesljivi, cenovno dostopni, lahko namestljivi in tudi možnosti za dekoracijo je veliko. Idej skoraj ne more zmanjkati.

undefined

undefined

undefined

undefined

V kolikor vam lokacija na prostem ne omogoča niti ureditve s šotorom, potem predlagamo, da piknik izvedete v vašem podjetju. Sigurno v podjetju obstaja daljši hodnik, sejna soba, skupne pisarne, sprejemnica … nek prostor, ki ga lahko povežete, scenografsko opremite in simulirate piknik druženje. V tem primeru bo sicer potrebna investicija v scenografijo, vendar se s kreativnostjo in idejami da narediti res prijeten dan za zaposlene prav na vaši lastni lokaciji. Spremenite jo za en dan v sanjsko.

undefined

undefined

Torej spodbujamo vas, naj deževen dan ne bo demotivator, temveč simulator za nove ideje, kako zaposlene razveseliti, jih razvajati in jim s tem pokazati, da štejejo!

Piknik je in piknik bo! ;)

Deli ta blog na
Nazadnje objavljeno

POMLADNI IN POLETNI DOGODKI V ŠVICARIJI

Iščete ustrezen prostor za vaš korporativni dogodek ali piknik? Vas koncept urbane...

••• Preberi več

Prihaja čas prednovoletnih zabav

Naj bodo naše catering zgodbe prednovoletna kulinarična inspiracija za vaše podjetje.  Bodite...

••• Preberi več

Naročite si catering gurmanski paketek

Med obdobjem epidemije se je povpraševanje po gurmanskih paketkih znatno povečalo. Pozna...

••• Preberi več
Sponzorski oglasi

undefined

• Ostanite lačni naših novic

E-novice

Naročite se na naše brezplačne e-novice.
Z recepti, kulinaričnimi vragolijami in nasveti vas bomo vedno znova presenetili in dodobra nahranili!