SUPER zgodbe

Catering za podjetja je vedno dobra investicija

08
Nov

Pomembne stranke si zaslužijo našo največjo pozornost. Kadar pripravljate manjša srečanja ena na ena je luksuzno kosilo, na katerega povabite udeležene, povsem zadovoljivo. Vprašanje pa je, kako zadovoljiti večje skupine udeležencev?

Če se vam obeta večji sestanek direktorjev ali pa mogoče večja prodajna priložnost, lahko razmislite o hrani, ki je postrežena neposredno v vaši pisarni oziroma sejni sobi. In tukaj pridemo na vrsto mi, da vam s svojo dovršeno ponudbo in profesionalno catering ekipo zagotovimo pestro kulinarično doživetje za poslovno priložnost po vaši meri.

S cateringom za podjetja lahko dobite visoko kakovostne obroke, pri tem pa vam ni potrebno pretirano skrbeti, v katero restavracijo bi odpeljati svoje kliente. Supercatering pride in uredi celoten obrok že pred klientovim prihodom,  naša profesionalna ekipa pa ponuja tudi personalizirane priprave obrokov, pri katerih ne pozabi na dovršen vizualni element, ki postrežbi vnese še dodatne elemente vrhunske kakovosti. Miza z bifejem bo vaše stranke navdušila z najimenitnejšimi pogrinjki.

Catering za podjetja – mavrična ponudba hrane

Kadar govorimo o hrani, je catering za podjetja odlična priložnost, da zagotovimo pestro pogostitev, ki bo všeč prav vsem. S samopostrežnim bifejem, bodisi za zajtrk ali kosilo, imate neskončno število možnosti, ki bodo ugajale še tako zahtevnim okusom. Za zajtrk vroče ali hladne jedi, jajca ali slanina, vaflji ali pa mogoče topli sendviči. Izbira je vaša. Asortiman hrane pa lahko za kosilo popestrite tudi z vizualno privlačnim svežim sadjem, mešanimi solatami in pisano paleto klasičnih ali malo bolj ekstravagantnih sladic. Mi lahko ugodimo vsem vašim željam.

Ko boste enkrat preizkusili catering storitev, namenjeno podjetjem, ne boste nikdar več naročali kosil preko dostav ali se borili z izborom ustreznih restavracij. Klienti so veliko bolj očarani nad izpopolnjenim razponom hrane, ki vključuje vse, kar si sami želijo, vi pa s tem zadovoljite raznovrstne okuse in kliente, med drugim jih tudi kulinarično potešite.

Catering za poslovna srečanja, poslovne zabave in dogodke

Catering za podjetja dobro deluje tudi za srečanja v samem podjetju. Če imate na vidiku pomembno izobraževanje za svoje vodstvene delavce, zakaj jim ne bi postregli s prijetnim kosilom ob napornem delovnem dnevu? Takšna storitev je odlična tudi za priložnosti, ko se želimo zahvaliti svojim zaposlenim ob praznovanju praznikov in zabavah za posebne dogodke, kot je upokojitev zaposlenega ali obletnica podjetja. Te občasne naložbe v vaše zaposlene se vam bodo nedvomno poplačale, saj jim boste s posebnim obrokom, skrbno pripravljenim samo zanje, pokazali, da cenite njihovo predano delo.

Catering za podjetja dobro deluje tudi ob večernih dogodkih. Veliko podjetij ima vsakoletno zabavo, bodisi za obeleženje praznika, zbiranje finančnih sredstev ali pa srečanja delničarjev. V vsakem primeru si takšni svečani dogodki zaslužijo vsakršno pozornost catering podjetja, ki že ima izkušnje pri delu v korporativnem okolju. Naša SUPER izkušena catering ekipa se zaveda, da so prijeten izgled in okus hrane ter SUPER postrežba še kako pomembni, posebno kadar govorimo o svečanih dogodkih.

Catering ekipa s specifičnimi izkušnjami v poslovnem okolju lahko zadovolji vse vaše želje. Z našimi bogatimi izkušnjami na področju poslovnih dogodkov vam lahko zagotovimo nepozabno kulinarično doživetje za vaše poslovne partnerje ali pa vaše sodelavce in se prilagodimo vsakemu tipu gostov. Obljubljamo vam, da se boste vi in vaši povabljeni dogodka še dolgo spominjali.

Deli ta blog na
Nazadnje objavljeno

POMLADNI IN POLETNI DOGODKI V ŠVICARIJI

Iščete ustrezen prostor za vaš korporativni dogodek ali piknik? Vas koncept urbane...

••• Preberi več

Prihaja čas prednovoletnih zabav

Naj bodo naše catering zgodbe prednovoletna kulinarična inspiracija za vaše podjetje.  Bodite...

••• Preberi več

Naročite si catering gurmanski paketek

Med obdobjem epidemije se je povpraševanje po gurmanskih paketkih znatno povečalo. Pozna...

••• Preberi več
Sponzorski oglasi

undefined

• Ostanite lačni naših novic

E-novice

Naročite se na naše brezplačne e-novice.
Z recepti, kulinaričnimi vragolijami in nasveti vas bomo vedno znova presenetili in dodobra nahranili!