SUPER zgodbe

Supercatering za novinarsko konferenco Turizem Ljubljana

24
avg

Turizem Ljubljana v sodelovanju z občinami Osrednjeslovenske regije pripravlja posebno Instagram kampanjo: Lov na zaklade Osrednje Slovenije.

Glavni cilji kampanje so promocija Osrednje Slovenije kot turistične destinacije, krepitev prepoznavnosti in identitete krajev Osrednje Slovenije, usmerjanje gostov iz centra Ljubljane v njeno zeleno zaledje

Lov na zaklade Osrednje Slovenije spodbuja obisk znanih in manj znanih točk izven Ljubljane. Na spletni strani www.visitljubljana.com bo ves čas objavljenih 10 predlogov za izlet (kraj, opis, možnosti za dodatne aktivnosti in točka za prevzem lokalnega darilca).

undefined

undefined

V ta namen je Turizem Ljubljana organiziral novinarsko konferenco, kjer so udeleženim ponudili kosilce osrednjeslovenskih jedi. Mi smo v sodelovanju s Turizmom Ljubljana te jedi pripravili in postregli. Novinarji so lahko okusili oparjene kranjske klobase s kamniško gorčico (Kamnik), rezine sira Trnič s svežimi figami (Velika Planina), svinjsko pečenko s praženim krompirjem (Komenda), drobnjakove štruklje z omako svežih jurčkov (Horjul) ter jabolčne palčke (Log – Dragomer). Na koncu smo goste postregli s Kavo Ivan Cankar, ki je bila pripravljena v prav posebni Supercatering posodici za kuhanje kave ("džezvici").

undefined

undefined

undefined

undefined

undefined

Že tako lepo tivolsko jaso, smo spremenili v čudovito prizorišče, za kuliso pa je bila postavljena postelja v krošnjah drevesa. Za glasbeno podlago na lutnji pa je poskrbela Bojana Čibej. Super dogodek! Lepo vabljeni k sodelovanju in spoznavanju zanimivih krajev Osrednje Slovenije! Ne pozabite fotografij označiti s hashtagom #CentralSlovenia.

undefined

undefined

undefined

undefined

Deli ta blog na
Nazadnje objavljeno

Catering za podjetja je vedno dobra investicija

Pomembne stranke si zaslužijo našo največjo pozornost. Kadar pripravljate manjša srečanja ena...

••• Preberi več

Supercatering in jesenska vinska pot

Bili smo del Ljubljanske vinske poti tudi v jesenski ediciji. Predstavljali smo...

••• Preberi več

Izberite primeren catering za izbran tip gostov

Prihaja obdobje korporativnih prednovoletnih zabav, bodisi za zaposlene, bodisi za vaše poslovne...

••• Preberi več
Sponzorski oglasi

undefined

• Ostanite lačni naših novic

E-novice

Naročite se na naše brezplačne e-novice.
Z recepti, kulinaričnimi vragolijami in nasveti vas bomo vedno znova presenetili in dodobra nahranili!