SUPER kuha

SUPER kuha

26
Jun

S Supercateringom vam bomo vsak teden zagotovili recept tedna v rubriki »SUPER kuha«, da boste lahko z nami obudili domačo kuhinjo, če pa ste že izkušen mojster lastne kuhinje, pa jo boste lahko še dodatno obogatili.

Klemen Grmšek je naš Chef, vodja SUPER kuhinje. Svoje SUPER izkušnje je nabiral po celem svetu. Okoli sveta je potoval dve leti, kjer je obiskal številne države in se izobraževal v vseh svetovnih kuhinjah. Kot kuhar je pri Supercateringu delal že pred potovanjem, nato ga je želja po spoznavanju novega premagala, vendar se je po dveh letih z veseljem vrnil nazaj k nam, izpopolnjen, poln novih izkušenj in sveže zagnanosti, mi pa smo ga z veseljem sprejeli nazaj.

Njegove jedi so pripravljene s srcem in veliko mero kreativnosti. Jedi niso zgolj kopije receptov, ampak so polne kreativnosti, čudovitih okusov in novih sestavin. S Klemnom (in celo vrsto naših kuharjev) ne le jemo, temveč predvsem kulinarično uživamo in na novo odkrivamo.

undefined

Recepte ustvarja letnim časom primerno in za svoje jedi izbira le najboljše sestavine naših lokalnih dobaviteljev. Naš princip je, da uporabljamo samo svežo in kakovostno hrano, brez ojačevalcev okusov in umetnih primesi.

Njegova najljubša sestavina je čokolada. Uporablja jo na 1000 različnih načinov, ki mu nudi vrsto različnih okusov. Najljubši kuharski pripomoček pa je zagotovo japonski kuharski nož. Dokler se nismo navadili na njegovo profi sekljanje z velikim SUPER nožem, so se nam »tresla kolena«, sedaj pa, se nam pocedijo sline.

Preseneti nas tako z izborom in pripravo predjedi, kot tudi glavnih jedi, da o sladicah sploh ne govorimo. Nam nikoli slišane kombinacije hrane odpirajo nova obzorja in s tem nam Klemen postavlja nove osebne kulinarične standarde. In še namig za dekleta/ženske, res dobro zgleda.

Tedenske skrivnosti SUPER kuhinje...

S Supercateringom vam bomo vsak teden zagotovili recept tedna v rubriki »SUPER kuha«, da boste lahko z nami obudili domačo kuhinjo, če pa ste že izkušen mojster lastne kuhinje, pa jo boste lahko še dodatno obogatili.

Podajali vam bomo SUPER trike, kako pripraviti vrhunsko večerjo za svojega partnerja, kako organizirati popoln poletni piknik, kako brez stresa nahraniti celotno družino s tetami, strici, babicami, dedki, itd., skupaj bomo odkrivali in spoznavali začimbe, kombinacije jedi, harmonijo okusov in še in še.

Spremljajte nas!

Deli ta blog na
Nazadnje objavljeno

Spodbujajmo lokalno in zmanjšujmo ogroženost lokalnega kmetijstva

Vse bolj je aktualna tema podnebnih sprememb in varovanja okolja in tudi...

••• Preberi več

Ne spreglejte catering trendov 2020

Novi trendi in čudoviti predlogi za inspiracijo pri organizaciji dogodkov ...

••• Preberi več

Priprava ustreznega menija

Klemen Grmšek, vodja kuhinje pri Supercateringu meni, da je izbira menija zelo pomemben...

••• Preberi več
Sponzorski oglasi

undefined

• Ostanite lačni naših novic

E-novice

Naročite se na naše brezplačne e-novice.
Z recepti, kulinaričnimi vragolijami in nasveti vas bomo vedno znova presenetili in dodobra nahranili!