Novice

Nova SUPER kulinarična doživetja

26
Jun

SuperCatering za novimi izzivi!

Supercatering si je v letu 2017 zadal kar nekaj podvigov, aktivnosti pa že uspešno kljukamo na naši check listi.


Prvi zelo velik podvig, ki je končan v mesecu maju, je naša SUPER selitev. Preselili smo se na krasno lokacijo na Devovi 5, kjer bomo lahko naše že tako kakovostne storitve dvignili še na višji nivo.

Naša kuhinja je SUPER opremljena in dovršena, SUPER izkušnjo pa želimo zagotoviti tudi vsakemu obiskovalcu naše pisarne. Čaka vas prijetno presenečenje.

undefined

Drug velik podvig je prenova spletnega mesta www.supercatering.si. Želimo, da z nami postanete lačni, mi pa vas nahranimo z našo igrivostjo, iznajdljivostjo in kulinaričnimi presežki. Naša že tako široka ponudba se širi, nadgrajuje in izpopolnjuje in v ta namen vam želimo široko paleto storitev predstaviti na kar se da razumljiv in simpatičen način.

Vsak mesec vas bomo hranili z našimi SUPER zgodbami, kulinaričnimi vragolijami in posebnimi recepti, ki jih boste lahko uporabili za kuharski podvig v domači kuhinji. Zelo bomo veseli, če nas boste tedensko spremljali in s Supercateringom tudi vi ustvarjali v lastni kuhinji.

Kako se je začela SUPER zgodba?!

Z ljubeznijo do kulinarike je Žiga ustanovil garažno catering podjetje, ki je v osnovi služilo za pogostitev ekipe na snemanjih reklam in filmov. Zaradi velike ljubezni do hrane in posebne  postrežbe le-te, se je hitro pokazalo, da lahko nahranimo vse izbirčneže in kar na enkrat je podjetje z apetitom zraslo v veliko catering podjetje. V letu 2016 smo bili na Gazelah uvrščeni med najhitreje rastoča podjetja v Sloveniji.  S pridnim nabiranjem izkušenj in posluhom za partnerje smo rastli, se izpopolnjevali in postali popolnoma mobilni z vsem potrebnim inventarjem.

Naši naročniki so naši partnerji in vsaka rešitev je rešitev najdena s srcem in na ključ. Z novimi izzivi za vse vas iščemo in najdemo nove kreativne rešitve, nove recepte, nove lokacije in pripravljamo novo svežo ponudbo.

S SUPER ekipo in SUPER hrano vas bomo razvajali in vas naredili lačne že s samim pogledom na aranžma hrane, vaše brbončice pa bodo ob okusu hrane receptorčke pognali do možganov s svetlobno hitrostjo. Zadovoljili bomo vseh 8000 brbončic vaših lačnih ust. J

Spremljajte nas!

Deli ta blog na
Nazadnje objavljeno

POMLADNI IN POLETNI DOGODKI V ŠVICARIJI

Iščete ustrezen prostor za vaš korporativni dogodek ali piknik? Vas koncept urbane...

••• Preberi več

Prihaja čas prednovoletnih zabav

Naj bodo naše catering zgodbe prednovoletna kulinarična inspiracija za vaše podjetje.  Bodite...

••• Preberi več

Naročite si catering gurmanski paketek

Med obdobjem epidemije se je povpraševanje po gurmanskih paketkih znatno povečalo. Pozna...

••• Preberi več
Sponzorski oglasi

undefined

• Ostanite lačni naših novic

E-novice

Naročite se na naše brezplačne e-novice.
Z recepti, kulinaričnimi vragolijami in nasveti vas bomo vedno znova presenetili in dodobra nahranili!