SUPER zgodbe

Catering na dogodkih - Supercatering za Lidlov piknik

29
Jun

Prvo nedeljo v juniju se nam je zgodil za nas prav poseben projekt in sicer veliko rojstnodnevno praznovanje desete obletnice Lidl Slovenija. Dobra hrana, čudovita blejska kulisa in obilo sonca so poskrbeli za dobro voljo in številne nasmehe.


Prvo nedeljo v juniju se nam je zgodil za nas prav poseben projekt in sicer veliko rojstnodnevno praznovanje desete obletnice Lidl Slovenija, piknik, ki ga je podjetje organiziralo za vse svoje zaposlene na Bledu. Glavni organizator dogodka Fabulatorij nas je povabil k sodelovanju, da poskrbimo za pijačo in jedačo za slabo 2000-glavo množico »Lidlovcev«. Pripravo in postrežbo hrane smo organizirali skozi več piknik kotičkov, da smo razbremenili posamezne enote in poskrbeli za nemoten proces priprave in nadalje postrežbe zajtrka, kosila.

undefined

S sabo smo pripeljali ves potreben inventar, piknik opremo, mobilno kuhinjo ter 15-tonsko hladilnico. Organizacija hrane in pijače za tako velik projekt zahteva ogromno sestankov, predpriprave in organizacije tako za vodje projekta, kot celotno kuhinjo. Vendar pa smo se ob takšnem dogodku soočali s številnimi malimi izzivi, ki so del procesa organizacije dogodkov in priprave hrane. Vzporedno smo imeli ta dan še tri projekte cateringa na snemanju reklam in filmov ter catering na poroki z 80 gosti. Potrebno je bilo organizirati ekipo, mobilne kuhinje, nabaviti vso potrebno hrano in pijačo, pripraviti celoten inventar, ter poskrbeti, da vseh pet projektov poteka nemoteno. Ob izredno iznajdljivi in organizirani ekipi, smo skozi številne sestanke in usklajevanja uspeli vse projekte maksimalno dovršiti in jih izpeljati na nivoju, ki je naš standard in ki ga naši partnerji pričakujejo.

undefined

Dobra hrana, čudovita blejska kulisa in obilo sonca so poskrbeli za dobro voljo in številne nasmehe.

SUPER rezultat je, da smo catering na dogodku oz Lidlov piknik izpeljali na nivoju, najbolj pa so nas osrečili zadovoljni obrazi prisotnih na pikniku, partnerja pri organizaciji dogodka Fabulatorij ter ne nazadnje krovnega naročnika Lidl Slovenija.

Vsem se še enkrat lepo zahvaljujemo in se tudi v prihodnje veselimo takšnih projektov …


Deli ta blog na
Nazadnje objavljeno

POMLADNI IN POLETNI DOGODKI V ŠVICARIJI

Iščete ustrezen prostor za vaš korporativni dogodek ali piknik? Vas koncept urbane...

••• Preberi več

Prihaja čas prednovoletnih zabav

Naj bodo naše catering zgodbe prednovoletna kulinarična inspiracija za vaše podjetje.  Bodite...

••• Preberi več

Naročite si catering gurmanski paketek

Med obdobjem epidemije se je povpraševanje po gurmanskih paketkih znatno povečalo. Pozna...

••• Preberi več
Sponzorski oglasi

undefined

• Ostanite lačni naših novic

E-novice

Naročite se na naše brezplačne e-novice.
Z recepti, kulinaričnimi vragolijami in nasveti vas bomo vedno znova presenetili in dodobra nahranili!